Més de 150.000 persones ja han signat el manifest #TanquemCatalunya – Esteu d’acord, voleu signar?

Malgrat que el President Torra no deixa d’insistir a demanar al govern de l’Estat que decreti el confinament total de Catalunya, després d’haver perdut les seves competències per fer-ho, més de 150.000 ciutadans ja han signat el manifest per demanar que es faci.

Molts científics i investigadors afirmen que com més aviat ens confinem tots a casa i es faci una aturada total de país, abans sortirem d’aquesta pandèmia, serà molt més fàcil lluitar contra el Coronavirus i sobretot descongestionarem els hospitals del nostre país i el nostre personal sanitari podrà treballar amb molta més tranquil·litat.

Si esteu d’acord, signeu el manifest demanant el tancament total de Catalunya, sabem que és difícil prendre una decisió així, però quan abans tanquem, abans ens en sortirem i podrem recuperar la nostra vida normal i els nostres llocs de treball.

Si estàs d’acord, pot signar el manifest en aquest enllaç: Tanquem Catalunya

Tags: Coronavirus

Notícies semblants: