Torna la neu a una Catalunya deserta – #nevadaconfinada.

Estem a finals de març, ja ha entrat la primavera, ja han florit els ametllers, a causa del Coronavirus les pistes d’esquí estan tancades i malgrat tot això, torna la neu al nostre país, deixant un paisatge blanc en mig d’una Catalunya deserta. No podrem sortir de casa per fer ninots de neu o jugar a tirar-nos boles de neu amb els nostres fills o néts, ens haurem de conformar a mirar per la finestra.

Unes pistes d’esquí amb una neu verge de la qual no podrà gaudir ningú, excepte algun treballador que fa obres de manteniment essencials.

Segons dades del Servei Meteorològic de Catalunya, ahir a Puigcerdà es van registrar vuit centímetres de neu, a Das, el poble més fred de Catalunya deu centímetres, al Ripollès també va caure una important quantitat de neu i segons informa Meteocat avui aniran guanyant terreny.

A causa del confinament, tampoc podem sortir a fer fotografies, és per això que a través de les xarxes socials ha sorgit una iniciativa per a publicar fotografies des de les finestres de casa, amb l’etiqueta #nevadaconfinada.

Si sou dels privilegiats que des de la vostra casa podeu gaudir d’un paisatge nevat, animeu-vos a compartir les vostres fotografies, per fer més agradables aquests dies de confinament als que estem lluny de la neu.

Pugeu les vostres fotografies amb l’etiqueta #nevadaconfinada, però recordeu que no heu de sortir, quedem-nos a casa i entre tots aconseguirem vèncer la Covid-19.

Us deixem amb alguna de les fotografies enviades.

Tags: confinada, Coronavirus, Nevada

Notícies semblants: