Els transportistes, els grans professionals oblidats en la crisi del Coronavirus.

En aquest estat d’alarma en el que estem vivint a causa del Coronavirus, cada dia sentim aplaudiments, veiem reconeixements a les xarxes socials i mitjans de comunicació per als professionals sanitaris. Naturalment que la tasca que estan fent mereix tot el nostre agraïment i d’alguna manera els hem de demostrar.

Però també hi ha altres col·lectius que continuen treballant per la nostra seguretat, perquè no ens quedem sense productes alimentaris o de primera necessitat i des d’aquí volem agrair tot el que estan fent altres professionals, com del sector d’alimentació, farmacèutic, personal de neteja, cuidadors i cuidadores de les residències, policia, bombers, etc., segur que ens deixem de nomenar molts.

Tota la gent que en aquests dies d’angoixa ha de continuar treballant, tenen el nostre reconeixement, però hi ha un col·lectiu molt perjudicat per les condicions en què ho han de fer i aquest és el sector del transport.

Els camioners i camioneres, tenen un problema afegit, en tots els seus trajectes no tenen ni un lloc on parar per poder fer un cafè o prendre una sopa calenta en aquests dies de fred, molts cops ni un trist lavabo on fer les seves necessitats. En moltes ocasions han de fer repartiment en llocs de perillositat com els hospitals o entrar a la zona restringida d’Igualada.

Foto: Desarrollo y Defensa

Veiem que l’exèrcit s’està movent per pobles i ciutats fent desinfeccions i molt bé que fan, però seria molt difícil que muntessin unes parades amb cuines de campanya al llarg de les autopistes i carreteres, perquè els professionals del transport trobessin un plat de menjar calent, un lloc on rentar-se les mans i fer les seves necessitats?

Aquí deixem la idea confiant que algú l’agafi. Moltes gràcies a tots i a totes les persones que continueu treballant, molts cops amb risc de contagi, perquè nosaltres puguem tenir un confinament sense manca de subministraments. Una forma d’agrair-los és, Quedant-nos a Casa. 

Tags: Camioners, Coronavirus

Notícies semblants: