#LaLigaSantaderFest, cantants i futbolistes s’uneixen per oferir-nos un concert benèfic.


0

En aquests dies que tot el món està paralitzat a causa de la pandèmia del Coronavirus, tant artistes com futbolistes han vist suspesos els seus concerts i partits de futbol, com la majoria de població mundial les seves activitats quotidianes.

Molts de nosaltres estem acostumats els caps de setmana a veure un partit de futbol, sigui en el camp o en la televisió o a assistir a algun concert dels nostres cantants preferits, però ara ens hem vist privats d’aquestes dues possibilitats.

És per això de cantants i jugadors de futbol, s’han aliat per oferir-nos un concert benèfic demà dissabte 28 a les sis de la tarda, que es retransmetrà en directe a tot el món a través de les xarxes socials i tots els canals de LaLigaLaLigaSportsTV, Movistar LaLiga i Gol TV.

31 cantants d’arreu del món ens oferiran un concert des del confinament a les seves cases, amenitzat amb intervencions de més de 20 futbolistes d’elit, entre ells Gerard Piqué i Ivan Rakitic del Barça, Sergio Ramos del Real Madrid, Joaquín del Betis o Santi Cazorla del Vila-real.

Per tal de recaptar diners per la lluita contra el Coronavirus, les donacions es podran fer a través de la web que ha habilitat la Fundació Santander i tots els fons recaptats aniran destinats a les prioritats sanitàries que marqui el govern amb coordinació amb el Consell Superior d’Esports.

Un altre al·licient perquè ens Quedem a Casa. 


T'agrada? Compartiex-ho!

0

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
0
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.