Per segon cop a la història se suspèn La Patum de Berga.


Per segon cop a la història s’ha suspès La Patum de Berga, el primer cop va ser durant la Guerra Civil, l’any 1938 i ahir l’Ajuntament de la ciutat va decidir suspendre la celebració del mes de juny, a causa del Coronavirus. En un principi s’havia pensat a traslladar-la a la tardor, però definitivament ahir es va decidir la suspensió.

En el comunicat emès pel consistori afirmen que la festa que s’havia de celebrar els dies 10 i 14 de juny se suspèn i acaba amb aquestes paraules: “també respon al fet de no poder garantir que la celebració es desenvolupi amb les màximes garanties de salut i seguretat per a les persones que hi participen i en formen part”.

Recordem que La Patum de Berga és la festa del foc més important de Catalunya que cada any se celebra el dijous de Corpus Christi. A les dotze del migdia sona el tabal que dóna la benvinguda a La Patum i comencen cinc dies de foc, balls i xerinola. Aquest any la Covid-19, ens ha pres una de les festes més populars del nostre país.

Quedem-nos amb imatges de la celebració d’altres anys.

Els Segadors a la Patum 2018

T'agrada? Compartiex-ho!

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
0
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
4
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

One Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.