Els manters de Barcelona fan bates i mascaretes en el seu local del Raval.

Els manters també són un dels col·lectius perjudicats pel confinament a causa del Coronavirus, no poden sortir al carrer a vendre els seus productes i en molts dels casos tenen greus problemes de supervivència, però no deixen de ser solidaris.

És per això que els Manters de Barcelona a través del Sindicat Popular de Venedors Ambulants i la marca Top Manta, han convertit el seu local del Raval de Barcelona en un taller de confecció de bates i mascaretes pel personal sanitari de Catalunya.

Preservant la distància de seguretat d’un metro i mig, el local ha estat habilitat amb vuit màquines de cosir i amb les seves pròpies teles faran les mascaretes i bates, que seran distribuïdes als hospitals de Catalunya. La iniciativa a estat d’una empresa de barrets quirúrgics de Rubí, RobinHat i de l’Ajuntament de Sentmenat.

Per tal d’ajudar a les famílies més necessitades, també han creat un banc d’aliments solidari per al recapte de productes de primera necessitat i de moment ja ha pogut ajudar a 154 famílies.  #BancoDeAlimentosMantero.

Tags: Barcelona, Manters, Top Manta

Notícies semblants: