Quinze museus de Catalunya ofereixen un concurs virtual – Animeu-vos a participar des de casa.

Una quinzena de museus catalans, per fer-nos més amè el confinament a causa del Coronavirus, ens ofereixen la possibilitat de participar en un concurs virtual per posar a prova els nostres coneixements culturals, participant individualment o en família.

Amb l’etiqueta #MuseumQuizACasa han llençat una nova edició del Museu Quiz, però en aquesta ocasió participant des de casa, tan sols necessitem un dispositiu mòbil, tauleta o ordinador i ganes de passar una estona divertida.

A partir del pròxim dilluns 30 de març i mentre duri el confinament, cada dia de 18.00 a 22.00 hores hi haurà una sessió del concurs, que consistirà a respondre unes preguntes en el mínim de temps possible. Les preguntes seran de temàtica d’actualitat, locucions, frases fetes, cultura, música, cinema, pintura, escultura, disseny, curiositats, etc. Cada dia la sessió es dedicarà a un museu en concret, per tant també hi haurà preguntes específiques de la temàtica d’aquell museu.

Es pot participar de forma individual o en família. L’organització ens recomana que si ho fem en grup, formem un equip d’entre 2 i 5 persones.

Museu Nacional d’Art de Catalunya – MNAC

Un total de quinze museus d’arreu del nostre país participen en aquesta activitat, per fer-nos el confinament una mica més agradable i continuar fomentant la cultura. La iniciativa ha estat obra del Museu Marítim de Barcelona i del Museu de Ciències Naturals de Barcelona i a ells s’hi han afegit:

 • Museu Nacional Arqueològic de Tarragona
 • Museu d’Art Modern de Tarragona
 • Museu del Disseny de Barcelona
 • Museu Picasso
 • Museu d’Arqueologia de Catalunya
 • Museu de la Terrissa de Quart
 • Museus de Sant Cugat
 • Museu de la Mediterrània de Torroella de Montgrí
 • L’Espai Far de Vilanova i la Geltrú
 • Museu Arqueològic de l’Esquerda
 • Museu Nacional d’Art de Catalunya
 • Museu de Lleida
 • Museus de Sitges.

La setmana vinent participaran:

 • Dilluns 30 de març: Museu de Ciències Naturals de Barcelona
 • Dimarts 31 de març: Museu Marítim de Barcelona
 • Dimecres 1 d’abril: Museu d’Art Modern de Tarragona
 • Dijous 2 d’abril: Museus de Sant Cugat
 • Divendres 3 d’abril: Museu del Disseny de Barcelona

Animeu-vos a concursar, mantinguem la cultura viva durant el confinament. #MuseumQuizACasa

Tags: concurs, Museus

Notícies semblants: