Bonpreu Esclat vendrà més de 100.000 mascaretes solidàries de l’ANC.

A partir de demà 31 de març, a les botigues de Bonpreu Esclat trobarem 105.000 mascaretes no aptes per l’ús sanitari, fruit de l’acord amb l’Assemblea Nacional Catalana.

L’ANC, la Tèxtil Rosdan de Mataró que facilitarà els materials necessaris i Bonpreu Esclat que s’encarregarà de la distribució, ens facilitaran un pack de dues teles d’un gruix de 200 g i 100% cotó i una cinta de goma perquè nosaltres ens confeccionem les mascaretes a casa i que podrem cosir tant a màquina com a mà.

El pack amb el que podrem fer dues mascaretes, costarà un euro que anirà destinat íntegrament a la recerca i tractament de la Covid-19 als hospitals de Catalunya. Si es venen totes, a més de protegir a la ciutadania, haurem recaptat 105.000 per lluitar i tractar el Coronavirus.

Les teles han estat sotmeses a un tractament hidròfug que desapareix després de 30 rentades. Es recomana que abans d’utilitzar-la es renti amb aigua i lleixiu a una temperatura mínima de 60°, però totes aquestes indicacions així de com hem de confeccionar-la, les trobarem indicades en el pack.

Protegiu-vos i així contribuirem a recaptar fons per a la investigació i tractament. A causa del Coronavirus, Bonpreu ha reduït l’horari per tal d’efectuar treballs de neteja i desinfecció i perquè no coincideixi el personal en el canvi de torn. Les botigues estaran obertes de 9 h a 15 h i de 16 h a 20 h.

Vídeo explicatiu per cosir les mascaretes

 

Tags: ANC, Bonpreu, Coronavirus, Mascaretes

Notícies semblants: