Desenes de coloms morts a l’Eixample de Barcelona


2
3 shares, 2 points

Dijous passat al migdia, a l’Eixample esquerre de Barcelona, als voltants del Mercat del Ninot i de l’Hospital Clínic es van veure desenes de coloms morts al carrer.

En aquests moments que estem vivint, per les xarxes socials no paren de sorgir especulacions sobre el motiu d’aquesta mort massiva de les aus, alguns ho relacionen amb la Covid-19, altres amb un enverinament massiu, amb productes desinfectants, etc.

La Guàrdia Urbana de la ciutat va retirar els coloms i va agafar mostres dels punts de menjar per tal d’esbrinar si havien estat sabotejats. De moment continua la investigació i no tenim més dades de la causa de la mort dels coloms.

El passat mes de febrer també es va produir un fet similar en dos barris de Badalona, on es van recollir uns 200 coloms morts.

 


T'agrada? Compartiex-ho!

2
3 shares, 2 points

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
1
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
1
Em diverteix
M'agrada M'agrada
2
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
5
m'entristeix
M'interesa M'interesa
1
M'interesa
Em fascina Em fascina
2
Em fascina

One Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.