Celebrem Sant Jordi guarnint els nostres balcons i recordant els que ens han deixat #BalcoSantJordi

Encara queden dies, però quasi amb total seguretat que aquest any no podrem celebrar Sant Jordi com ho fem cada any, omplint els carrers de Catalunya de parades de llibres i roses, a causa del confinament que estem patint pel Coronavirus. Fa pocs dies el gremi dels llibreters ja van anunciar que ajornaven la celebració.

Però això no vol dir que ens quedem parats, des del confinament podem fer moltes coses i una d’elles és guarnir els nostres balcons, terrasses o finestrals amb la senyera i motius de Sant Jordi com roses, llibres, dibuixos dels nostres nens i nenes, etc.

Us proposem un repte, quan acabeu de guarnir el vostre balcó, feu una fotografia i pugeu-la a les xarxes socials amb l’etiqueta #BalcoSantJordi. Aquest any Catalunya no s’ha de quedar sense la celebració de la festa més important de l’any, per culpa d’aquest maleït virus, la del nostre Patró Sant Jordi.

No baixeu al carrer expressament a fer la foto, aprofiteu quan aneu a comprar o que us la faci el veí del davant, recordeu que si tots ens quedem a casa, abans ens en sortirem.

Per Sant Jordi no trobarem llibreries ni floristeries obertes, però a la nostra botiga d’Amazon trobareu productes per guarnir el vostre balcó, roses i llibres que us els portaran directament a casa, com la senyera amb el hashtag #JoEmQuedoACasa.

I en mostra de record per tots els éssers estimats que ens han deixat aquests dies i que no hem pogut acomiadar com és habitual, posem un llaç negre a la nostra senyera. És molt dur veure com tants avis i àvies ens han deixat acompanyats tan sols de la mà dels extraordinaris professionals de la sanitat que tenim i que mai els hi podrem agrair com es mereixen.

Recordem a tots i a totes els que ens han deixat aquests dies amb el Cant dels Ocells. Descanseu en pau, sempre us recordarem.

Tags: Sant Jordi

Notícies semblants: