Quan superem la pandèmia els sanitaris tindran vacances gratuïtes en Càmpings de Catalunya

La Confederació de Càmpings del Mediterrani, com a prova d’agraïment i un cop hàgim superat el Coronavirus, ofereix vacances gratuïtes en les seves instal·lacions als sanitaris que han estat al capdavant d’aquesta pandèmia.

De moment ofereixen 1000 estades d’una setmana en parcel·les, bungalous o apartaments en els 300 càmpings de la seva confederació, ubicats a Catalunya i València i de les que podran gaudir els sanitaris amb la seva família.

La intenció és poder arribar a una oferta de 5000 estades, però això tan sols es pot aconseguir si nosaltres fem un retuit a @DalesUnAplauso. Cada 1000 retuits aconseguirem 10 nits més d’estada, així que animeu-vos, els nostres sanitaris s’ho mereixen.

Els sanitaris interessats hauran d’inscriure’s a la web dalesunaplauso.com i quan la Covid-19 estigui controlada i ens aixequin el confinament, es farà un sorteig entre tots els inscrits, que podran gaudir d’unes vacances gratuïtes durant la primera quinzena de juliol o setembre.

La Confederació de Càmpings també vol agrair a altres col·lectius que durant aquests dies estan fent tasques solidàries i per tant ofereixen 10 estades més per a projectes solidaris. En aquest cas no serà per sorteig entre tots els projectes inscrits a la web dalesunaplauso.com, sinó que serà un jurat qui triarà el projecte que cregui més convenient.

Una bona iniciativa que ha tingut la Confederació de Càmpings per agrair tot el que estan fent els nostres sanitaris, sense defallir ni un moment, amb l’agreujant que són un dels col·lectius més afectats per la malaltia, són els més exposats al contagi.

Tags: Cámping, Coronavirus

Notícies semblants: