BonÀrea se suma a l’arrodoniment solidari per combatre el Coronavirus

BonÀrea Guissona

BonÀrea se suma a l’arrodoniment solidari per combatre la Covid-19. Tot el que es recapti amb l’arrodoniment en el preu de la compra que facin els clients de la cadena alimentaria de Guissona, es destinarà a la investigació i tractament del Coronavirus.

La donació es farà a la Fundació Clínic per a la Recerca Biomèdica perquè els seus equips d’investigació dediquin els seus esforços a trobar, com més aviat millor, un tractament que ajudi a frenar i combatre la malaltia, així com per continuar atenent als pacients afectats pel Coronavirus.

No és el primer cop que BonÀrea posa en marxa una campanya d’arrodoniment solidari, en altres ocasions havien recaptat per a la Investigació del Càncer Infantil o pel Tractament de Neurorehabilitació per a persones amb esclerosi múltiple.

Fins al moment amb aquestes tres campanyes solidàries protagonitzades pels clients de BonÀrea, s’han fet 661.845 donacions i s’han recaptat un total de 152.837 euros.

Si voleu col·laborar, quan aneu a comprar a BonÀrea, arrodoniu el preu de la vostra compra, si puja 10,28 €, pagueu 10,50 € i estareu aportant 22 cèntims per la lluita contra la Covid-19.

Si en aquests dies de confinament que no ens podem desplaçar molt lluny, no teniu una botiga BonÀrea al vostre poble o barri, també podeu fer la donació a través de la pàgina web de BonÀrea. Entre tots superarem aquest maleït virus del segle XXI.

Tags: arrodoniment, BonÀrea

Notícies semblants: