Continuen les donacions solidàries – Xavi Henández dona un milió d’euros al Clínic

L’exjugador del Barça Xavi Hernández i la seva parella Núria Cunillera han fet una donació d’un milió d’euros a l’Hospital Clínic de Barcelona per fer front al Coronavirus.

La parella ha volgut gravar un vídeo de suport a la crida que ha fet el Clínic i demanant a la gent que se sumin al projecte #RespostaCoronavirus fent aportacions, per petites que siguin, entre tots ens sortirem.

Aquest és el tercer personatge amb lligams al Barça que ha fet pública la seva donació, abans havien estat Pep Guardiola i Leo Messi. Altres esportistes d’elit com els Germans Márquez o Rafa Nadal també han fet importants donacions per a la investigació i tractament de la Covid-19.

 

Tags: Coronavirus, Donació, Xavi Hernandez

Notícies semblants: