Els pastissers de Catalunya llancen la Campanya #MésMonesQueMai – Mones a domicili

Un altre dels sectors que sortiran molt perjudicats per la crisi sanitària de la Covid-19 és el gremi de pastissers, que en aquests dies estaven atrafegats fent les Mones de Pasqua. L’any passat tan sols a Barcelona, es van vendre 700.000 mones, aquest any es preveu una reducció del 50% a conseqüència del confinament que patim.

És per això que alguns pastissers han pres la iniciativa perquè cap nen o nena es quedi sense la seva mona, fent una crida als padrins perquè l’encarreguin i ells es cuidaran de dur-la a casa del seu fillol o fillola.

La pastisseria Rodellas de Sant Celoni va ser la que va prendre la iniciativa a la qual s’han afegit moltes altres pastisseries de Catalunya. Amb l’etiqueta #MésMonesQueMai, els pastissers d’arreu del país aniran penjant les seves creacions a Facebook i Instagram perquè els padrins triïn la que volen i l’encarreguin, això sí amb una mica de temps, per fer les necessàries i que no hi hagi excedent.

Aquest any els pastissers han decidit fer les mones més petites, ja que per culpa del confinament, moltes famílies no es poden reunir per menjar la mona tots plegats. Faran mones per a tres o quatre persones.

Confiant que l’1 de juny ja tinguem una situació més normalitzada, també han proposat fer una segona celebració del dia de la mona l’1 de juny dia de la Segona Pasqua, si definitivament ens podem reunir padrins amb fillols i filloles i poder celebrar-ho com ho fem tradicionalment, en família.

Us deixem amb alguna de les creacions que ja han penjat a Instagram:

https://www.instagram.com/p/B-eaFMSpY-f/

https://www.instagram.com/p/B-cYd8aoqOF/

https://www.instagram.com/p/B-cVketIICu/

Tags: Mona de Pasqua

Notícies semblants: