CIUTATS

Endinsat en les principals obres de Gaudí des del sofà de casa – Visites virtuals en 360°

En aquests dies de confinament moltes són les ofertes d’espectacles o visites virtuals que trobem a les xarxes. En aquest cas podem gaudir d’un Tour virtual en 360° a les principals obres de l’arquitecte més important de modernisme català, Antoni Gaudí (1852-1926).

La Sagrada Família

Quan Antoni Gaudí va posar la primera pedra del Temple Expiatori de la Sagrada Família el 19 de març de 1882, poc es devia pensar que avui en dia seria el monument més visitat de tot l’Estat, per davant de l’Alhambra de Granada o el Museu del Prado de Madrid.

En aquesta visita virtual podem passejar des del sofà de casa per la Façana de la Passió, la Façana del Naixement, L’Interior de la Basílica, L’Absis, el Claustre del Roser, la Sagristia de Ponent, la Cripta i Tomba de Gaudí o l’Obra i l’Obra Pinacle.

Visita Virtual a la Sagrada Família

La Casa Batlló

L’emblemàtic edifici del Passeig de Gràcia de Barcelona, que sempre, excepte aquests dies de confinament, veiem turistes fent fotografies a la façana, va ser obra de la remodelació d’un edifici anterior que Antoni Gaudí va fer per la família Batlló entre els anys 1904 i 1906.

En el Tour virtual podrem veure des de la façana fins a tots els racons de la casa, fent un Tour Complet o bé veure la Planta Noble, les Golfes o el Terrat amb unes vistes espectaculars de la ciutat de Barcelona.

Tour Virtual a la Casa Batlló

La Casa Milà

La Casa Milà també coneguda com a la Pedrera, és l’última obra civil que va fer Antoni Gaudí entre els anys 1906 i 1912.

Podrem observar tota l’esplendor de la façana, els patis interiors, les grans escales, tot el mobiliari modernista de l’època o la icònica terrassa amb les xemeneies tan peculiars.

Visita Virtual a la Casa Milà – La Pedrera

La Casa Museu Gaudí

La Casa Museu Gaudí ubicada dins el recinte del Parc Güell, va ser la residència de l’arquitecte durant quasi vint anys, des del 1906 al 1925. Actualment és gestionada per la Fundació Junta Constructora del Temple Expiatori de la Sagrada Família.

Visita Virtual a la Casa Museu Gaudí
Tags: Gaudí, Visites Virtuals

Notícies semblants: