Mor l’exentrenador del Barça, Radomir Antic amb 71 anys.

El que va ser entrenador del Barça, Radomir Antic, ens ha deixat avui amb 71 anys a causa d’una greu malaltia que patia.

El serbi nascut a Zitiste, l’any 1948 tenia el privilegi d’haver estat l’únic entrenador que va dirigir als tres equips d’elit de la lliga espanyola, el Barça, el Real Madrid i l’Atlètic de Madrid. Aquest últim sempre ha estat l’equip amb qui més afinitat va tenir.

Avui ha estat l’Atlètic de Madrid el que ha volgut comunicar la trista notícia de la pèrdua del que va ser un gran entrenador de futbol i amb el que van conquerir el doblet la temporada 95-96, un dels grans èxits del club matalasser.

El Barça el va fitxar com entrenador la temporada 2002-2003 amb el que va aconseguir classificar-se per la UEFA. Després també va tenir la seva etapa com a comentarista de ràdio, primer a la cadena SER i més tard a la COPE.

Moltes han estat les mostres de condol que els diferents equips de futbol han publicat a les xarxes, entre ells el Barça. Descansa en Pau, Radomir Antic. 

Tags: RAdomir Antic

Notícies semblants: