El confinament fa que els dofins s’apropin a les platges catalanes.

Si fa uns dies veiem com els porcs senglars es passejaven per la Diagonal, les gavines volen desplaçar als coloms de la Plaça Catalunya de Barcelona o els ànecs envaeixen la ciutat de Banyoles, ara veiem com els dofins s’acosten a les platges catalanes.

Sembla que en aquests dies de confinament, quan les ciutats i les platges estan més buides que mai, la fauna marina i la dels boscos estan recuperant el terreny que fa centenars d’anys la humanitat els hi va robar.

Diversos usuaris de les xarxes socials han publicat fotografies i vídeos de dofins saltant per les platges de Sant Pol, Tamariu o la mateixa Barceloneta. Ara que la població està confinada a casa, tenen més zones lliures per poder gaudir del seu espai natural, amb tranquil·litat, sense banyistes, vaixells o surfistes.

La natura és molt sàvia i de la mateixa manera que els rius desplaçats de tant en tant tornen al seu llit natural, les especies animals, tornen al seu hàbitat. 

Tags: Dofins, Platja, Televisions - Coronavirus - Covid-19

Notícies semblants: