Sant Fruitós de Bages regalarà una mona a totes les famílies amb infants.

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha pres una iniciativa molt dolça, el pròxim Dilluns de Pasqua regalarà una Mona a totes les famílies que tinguin nens i nenes entre 0 i 10 anys, perquè cap infant es quedi sense celebrar aquesta tradició tan nostra.

També portaran una desena de Mones de Pasqua a la Residència per a la gent gran, perquè en aquests dies tan complicats, sobretot per ells, els nostres avis i àvies tinguin un dia més agradable.

En total seran 750 famílies les que podran gaudir d’aquestes postres tradicionals de Catalunya el dia de la Pasqua Florida, per si els padrins no els hi poden portar a causa del confinament decretat pel Coronavirus.

L’elaboració de les Mones la faran les pastisseries del municipi, que les repartiran als domicilis amb l’ajut de Protecció Civil. Bona iniciativa perquè cap nen o nena de Sant Fruitós de Bages es quedi sense Mona de Pasqua.

Tags: Coronavirus, Mona, Sant Fruitós de Bages

Notícies semblants: