BonÀrea repartirà 3.000 Mones de Pasqua gratis als geriàtrics de l’Urgell i la Segarra.

Foto: BonÀrea

La cadena alimentaria de Guissona, BonÀrea repartirà 3.000 Mones de Pasqua gratis entre les Residències de gent gran de les comarques de l’Urgell i la Segarra. 

BonÀrea amb aquest detall, vol compensar d’alguna manera al col·lectiu que més està patint per culpa del Coronavirus. Recordem que a Catalunya, ja portem més de mil morts entre els avis i àvies que viuen a les residències.

Per raons sanitàries les persones que encara estan a les residències es veuran privades de les visites dels seus familiars durant aquests dies i per tal que no se sentin tan allunyats d’una de les tradicions més dolces del nostre país, BonÀrea ha volgut regalar 3.000 Mones perquè comparteixin amb els seus cuidadors, als que volen agrair la tasca que estan fent pels nostres grans.

Durant aquesta setmana repartiran amb transport propi les 3.000 Mones en els centres de la Segarra, l’Urgell i altres centres propers a la central que té BonÀrea a Guissona. La cadena d’alimentació ha dit en un comunicat:

“Aquesta Setmana Santa serà molt diferent per a tots i des de BonÀrea es vol tenir un detall amb un dels col·lectius, que per raons sanitàries i de seguretat es troben aïllats pel Coronavirus”.

Aquests dies, amb tants gestos que estem veient, s’està demostrant el caràcter solidari del poble català.

Tags: BonÀrea

Notícies semblants: