Estavar i Llívia tanquen la carretera amb blocs de formigó per evitar desplaçaments innecessaris.


0
Llívia

Els alcaldes d’Estavar i Llívia han tancat la carretera que uneix les dues poblacions amb blocs de formigó, per tal d’evitar que la gent pugui arribar a les seves segones residències, durant aquesta Setmana Santa.

La mesura que s’ha pres d’acord amb els alcaldes de la zona, s’ha posat en pràctica just en el punt fronterer entre la Catalunya Nord i la Baixa Cerdanya, d’aquesta manera la gent que vulgui traspassar la frontera ho haurà de fer obligatòriament per la zona de Puigcerdà.

El trànsit és desviat per la zona de Ro que connecta amb la carretera de Puigcerdà on hi ha controls policials, la resta de carreteres i camins forestals han estat tallats.

Ja que sembla que hi ha gent que no és conscient que s’ha de quedar a casa, en la seva primera residència, els ajuntaments han de buscar mesures per tal que hagin de fer mitja volta o passar pel control, on segur els caurà una sanció si no tenen justificació pel desplaçament.


T'agrada? Compartiex-ho!

0

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
3
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.