El tuit d’en Quim Masferrer a Pedro Sánchez que s’ha fet viral a les xarxes.

Moltes han estat les crítiques que hem vist a les xarxes socials arran de la mesura decretada pel govern de l’Estat d’acabar amb el confinament total de la població a causa del Coronavirus, quan encara es registren més de 500 morts al dia.

Dimarts molts treballadors hauran de tornar als seus llocs de treball, això sí seguint les recomanacions demanades pel mateix govern: no agafar transport públic en la mesura del possible, si ho fem posar-nos una mascareta que és difícil de trobar a les farmàcies del nostre país, guardar la distància de seguretat, etc.

Una de les crítiques que aviat s’ha fet viral i molta gent li està donant la raó, és la que ha fet en Quim Masferrer amb una simple pregunta al President del Govern Pedro Sánchez: “La bolsa o la vida?”, en castellà perquè l’entengui, encara que tan sols canvia una lletra.

Tots coneixem en Quim Masferrer i la seva manera de fer crítica sobre els temes d’actualitat, de la mateixa manera que el Dijous Sant va piular “Gent que sortiu a segones residències NO sou molt bona gent!”, ara ha volgut fer aquesta simple pregunta al president que té les competències per confinar i desconfinar sense consultar amb el Comitè Científic Assessor.

Tags: Coronavirus, Quim Masferrer

Notícies semblants: