Acampen en el Pantà de Susqueda per anar a pescar i són els Agents Rurals els que els pesquen a ells


0

Agents Rurals de la zona del pantà de Susqueda van enxampar ahir un grup de persones que havien muntat tota una acampada en un camí lateral del pantà, amb una carpa blanca que era bastant visible des de lluny.

Volien passar el cap de setmana de pesca i al final els que han estat pescats han sigut ells. Havien fet foc i es disposaven a pescar. Anaven ben equipats amb, canyes, rodets i fins i tot una barca inflable neumàtica per endinsar-se en el pantà.

Els Agents Rurals després de recordar-los que durant el confinament està prohibida la pesca continental, van procedir a redactar la corresponent denúncia. Esperem que la sanció que rebin sigui suficient perquè es quedin sense ganes de tornar a anar de pesca en dies de confinament.

Recordeu, aquesta Setmana Santa quedem-nos a casa.

 


T'agrada? Compartiex-ho!

0

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
0
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.