Scapes Rooms gratuïts per jugar en família des de casa.

Dos dels creadors d’Horrorland i responsables dels Scapes Rooms d’Insignia Corporation de Berga, ens volen fer més agradables aquests dies de confinament oferint-nos un Scape Room totalment gratuït. No es tracta d’un joc de terror com ens tenen acostumats, és per jugar amb tota la família.

En declaracions a l’Agència Catalana de Notícies, Climent Vila i Sílvia Mosella, diuen que com que ells no saben fer mascaretes, volen col·laborar amb el que millor saben fer, crear Sacape Rooms.

La Melodia Maldita

El Joc comença amb aquestes paraules: “T’atreviries a escoltar una cançó que diuen que està maleïda? Una melodia que pot matar-te, una melodia que té un passat fosc? La llegenda explica que qui l’escolta, mor en 24 hores…”

També podem trobar molts altres Scape Rooms en línia per jugar des de casa, us deixem amb uns quants, perquè trieu a quin voleu jugar.

Apocalipsi higiènic

És l’any 2043 on després d’una gran crisi mundial la moneda de canvi és el paper higiènic.

Romeu i Julieta

Basat en l’obra de William Shakespeare, Romeu ha de convèncer als sogres que es mereix a Julieta.

Coronavirus

Durant el confinament heu decidit muntar un laboratori a casa per lluitar contra el virus.

L’Extorsió del Hacker

En una reunió d’antics amics de l’institut són hackejats els seus mòbils i el hacker vol publicar tots els seus secrets.

Sadness Epidemic

El món està immers en una epidèmia de tristor que haurem de superar.

Esperem que passeu una bona estona, resolent tots els enigmes d’aquests Scape Rooms, sols o acompanyats de la família, però sempre des de casa.

Tags: Coronavirus, Scape Room

Notícies semblants: