El Coronavirus ha tret el millor de nosaltres, però també el pitjor.

Una ginecòloga de Barcelona va denunciar ahir que quan va anar a recollir el seu vehicle al pàrquing comunitari el va trobar amb una pintada insultant que deia “Rata Contagiosa”.

Silvana Bonino es dirigia a treballar a una clínica privada de la Diagonal de Barcelona quan es va trobar el cotxe amb dues rodes punxades i un missatge pintat al lateral. Segons declaracions que va fer a l’agència EFE, quan va veure el cotxe no s’ho podia creure, no entenia res, diu que va sentir sorpresa i tristor per aquest atac.

Va tornar a pujar al seu domicili per explicar-li al seu home, d’origen xinès i que fa molts anys resideix a Catalunya. Ell va ser qui va denunciar l’atac. Des del Col·legi de Metges li han donat tot el suport i assessorament legal.

En situacions excepcionals és quan surt el millor de nosaltres, al llarg d’aquests dies de pandèmia i confinament a causa del Coronavirus, hem vist moltes mostres de solidaritat, des de petites o grans donacions per material sanitari o investigació fins a notes als ascensors de moltes comunitats oferint-se per fer la compra a la gent gran, però també ha aflorat el pitjor de la humanitat. 

Per desgràcia l’atac a la ginecòloga Silvana Bonino no és l’únic que s’ha produït aquests dies, personal sanitari o dels supermercats, també han rebut notes convidant-los a marxar del seu domicili simplement pel fet que estan treballant per tots nosaltres, uns salvant-nos la vida i els altres fent possible que tinguem la nevera plena.

Missatge a una Caixera de Supermercat

M’agrada Catalunya, vol agrair tot l’esforç que estan fent tots els professionals que no han deixat de treballar ni un sol dia per a tots nosaltres. La majoria de gent ens posem la mascareta i els guants tan sols quan sortim a comprar, imagineu-vos haver d’estar treballant 8 hores amb la mascareta posada i en el cas dels sanitaris, durant les guàrdies interminables amb tota la vestimenta que han de portar. Una mica de comprensió per aquests col·lectius de professionals.

Tags: Coronavirus - Covid-19

Notícies semblants: