La Penya Almogàvers necessita la nostra col·laboració per fer front al Coronavirus


0

La Penya Almogàvers és un grup d’animació i Penya oficial del FC Barcelona que des del 1989 dona suport incondicional al club blaugrana.

La seva filosofia és animar al Barça tant a casa com en els seus desplaçaments, però també defensar el nostre país, la nostra nació i la nostra cultura, en definitiva, defensar Catalunya, sempre des de la no-violència, mantenint vius els seus valors del barcelonisme i el catalanisme.

Una de les seves característiques és la solidaritat i en aquests moments que estem vivint a causa del Coronavirus no es poden quedar enrere. És per això que han llançat la campanya Almogàvers solidaris amb la finalitat de recaptar diners pel projecte #JoEmCorono, liderat pel Dr. Oriol Mitjà i el Dr. Bonaventura Clotet. 

Dues persones amb un gran equip darrere que estan treballant a marxes forçades per donar resposta a la pandèmia que estem vivint, trobar fàrmacs que serviran per tractar de manera immediata als infectats i prevenir el contagi en els seus contactes, així com trobar una vacuna contra aquest maleït virus.

L’objectiu de la Penya Almogàvers és arribar a recaptar 3.000 € per poder donar al projecte #JoEmCorono. Segur que entre els penyistes, simpatitzants i tots els seguidors de M’agrada Catalunya ho aconseguirem. Si tots col·laborem, ho farem possible i com més aviat, millor.

Animeu-vos a posar el vostre granet de sorra per combatre el Coronavirus. No es tracta de fer donacions milionàries com han fet Messi, Xavi o Guardiola, com diu el refrany de mica en mica s’omple la pica.

Us deixem amb l’enllaç on podreu fer efectiu el vostre granet de sorra i depenent de la quantitat que pugueu donar, la Penya Almogàvers tindrà un detallet per vosaltres. Visca el Barça, Visca Catalunya i entre tots farem fora el Coronavirus.

Almogàvers Solidaris


T'agrada? Compartiex-ho!

0

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
1
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
1
Em diverteix
M'agrada M'agrada
1
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.