ESPORTS

La Penya Almogàvers necessita la nostra col·laboració per fer front al Coronavirus

La Penya Almogàvers és un grup d’animació i Penya oficial del FC Barcelona que des del 1989 dona suport incondicional al club blaugrana.

La seva filosofia és animar al Barça tant a casa com en els seus desplaçaments, però també defensar el nostre país, la nostra nació i la nostra cultura, en definitiva, defensar Catalunya, sempre des de la no-violència, mantenint vius els seus valors del barcelonisme i el catalanisme.

Una de les seves característiques és la solidaritat i en aquests moments que estem vivint a causa del Coronavirus no es poden quedar enrere. És per això que han llançat la campanya Almogàvers solidaris amb la finalitat de recaptar diners pel projecte #JoEmCorono, liderat pel Dr. Oriol Mitjà i el Dr. Bonaventura Clotet. 

Dues persones amb un gran equip darrere que estan treballant a marxes forçades per donar resposta a la pandèmia que estem vivint, trobar fàrmacs que serviran per tractar de manera immediata als infectats i prevenir el contagi en els seus contactes, així com trobar una vacuna contra aquest maleït virus.

L’objectiu de la Penya Almogàvers és arribar a recaptar 3.000 € per poder donar al projecte #JoEmCorono. Segur que entre els penyistes, simpatitzants i tots els seguidors de M’agrada Catalunya ho aconseguirem. Si tots col·laborem, ho farem possible i com més aviat, millor.

Animeu-vos a posar el vostre granet de sorra per combatre el Coronavirus. No es tracta de fer donacions milionàries com han fet Messi, Xavi o Guardiola, com diu el refrany de mica en mica s’omple la pica.

Us deixem amb l’enllaç on podreu fer efectiu el vostre granet de sorra i depenent de la quantitat que pugueu donar, la Penya Almogàvers tindrà un detallet per vosaltres. Visca el Barça, Visca Catalunya i entre tots farem fora el Coronavirus.

Almogàvers Solidaris

Tags: Coronavirus, Penya Almogàvers

Notícies semblants: