Abacus donarà el 5% de les vendes d’aquest Sant Jordi al projecte #JoEmCorono

La Cooperativa catalana Abacus fundada l’any 1968 per iniciativa d’un grup de docents i mares/pares d’alumnes de la ciutat de Barcelona, amb la col·laboració de l’Associació de Mestres Rosa Sensat, per donar servei de qualitat en l’àmbit de l’educació i la cultura, ha anunciat a través de Twitter que aquest Sant Jordi destinarà el 5% de la venda de cada llibre a col·laborar amb el projecte #JoEmCorono, liderat pel Dr. Oriol Mitjà i el Dr. Bonaventura Clotet, per la lluita contra la Covid-19.

Així que a més de fomentar el comerç català i de proximitat, si comprem els llibres per internet a Abacus, al mateix temps estarem contribuint a lluitar contra el Coronavirus.

Abacus sempre s’ha caracteritzat per promoure la cultura i la llengua catalana, prioritzant els valors ètics, solidaris i de compromís social així com fomentar el consum responsable i mantenint respecte pel medi ambient.

Si aquest Sant Jordi voleu mantenir viva la tradició tan nostra de regalar un llibre i al mateix temps ser solidari, Compra els llibres per Internet a Abacus. Bona Diada de Sant Jordi a tots i a totes.

Tags: Abacus, Llibres, Sant Jordi

Notícies semblants: