Abacus donarà el 5% de les vendes d’aquest Sant Jordi al projecte #JoEmCorono


La Cooperativa catalana Abacus fundada l’any 1968 per iniciativa d’un grup de docents i mares/pares d’alumnes de la ciutat de Barcelona, amb la col·laboració de l’Associació de Mestres Rosa Sensat, per donar servei de qualitat en l’àmbit de l’educació i la cultura, ha anunciat a través de Twitter que aquest Sant Jordi destinarà el 5% de la venda de cada llibre a col·laborar amb el projecte #JoEmCorono, liderat pel Dr. Oriol Mitjà i el Dr. Bonaventura Clotet, per la lluita contra la Covid-19.

Així que a més de fomentar el comerç català i de proximitat, si comprem els llibres per internet a Abacus, al mateix temps estarem contribuint a lluitar contra el Coronavirus.

Abacus sempre s’ha caracteritzat per promoure la cultura i la llengua catalana, prioritzant els valors ètics, solidaris i de compromís social així com fomentar el consum responsable i mantenint respecte pel medi ambient.

Si aquest Sant Jordi voleu mantenir viva la tradició tan nostra de regalar un llibre i al mateix temps ser solidari, Compra els llibres per Internet a Abacus. Bona Diada de Sant Jordi a tots i a totes.


T'agrada? Compartiex-ho!

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
0
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
2
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.