La Casa Batlló fa un vídeo per animar-nos a guarnir els balcons amb roses per Sant Jordi


1
1 share, 1 point

Per Sant Jordi, la Casa Batlló acostuma a omplir la seva façana amb un munt de roses vermelles oferint-nos una imatge espectacular. Perquè aquest Sant Jordi els carrers dels nostres pobles i ciutats no estiguin tristos a causa del confinament decretat pel Coronavirus, ens demana que nosaltres fem el mateix, que guarnim els nostres balcons amb roses.

Roses fetes amb materials reciclats i per això han fet uns vídeos tutorials, perquè fem les roses nosaltres mateixos. Si tenim nens o nenes a casa, segur que els encantarà ajudar-nos i els hi farem una mica més lleu el confinament.

En la seva pàgina web han publicat el primer vídeo tutorial per fer unes roses pintades en una roba blanca, a mesura que vagin fent més vídeos tutorials els aniran penjant a les xarxes socials amb aquesta etiqueta #TotsFemSantJordi.

Per animar-nos a donar un toc de color als nostres balcons i mantenir viva la Diada de Sant Jordi, també han fet un vídeo titulat Sant Jordi – Més amor que mai.

 

Si voleu veure el Vídeo Tutorial núm. 1 entreu a la web de la Casa Batlló, on també podreu gaudir d’un Tour Virtual per l’obra d’Antoni Gaudí.


T'agrada? Compartiex-ho!

1
1 share, 1 point

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
1
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
8
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
1
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.