Neix una nova televisió a Catalunya – Teve.cat


2

El pròxim dilluns 27 d’abril, celebració de la Mare de Déu de Montserrat, naixerà a Catalunya una nova televisió, Teve.cat.

El capellà Carlos Fuentes, torna a la pantalla petita, després que el passat mes de gener TVE cancel·lés el programa “Ara i aquí” que ell presentava. Pocs dies després va fer unes declaracions dient que el popular programa que havia presentat “Catalunya Opina” tornaria aviat, però no va donar més detalls.

Ara el frare franciscà de Sabadell torna de la mà de Teve.cat, la nova televisió catalana que emetrà en la franja i la freqüència que feia servir actualment Punt.Tv, que també va tancar el passat gener.

Carlos Fuentes presentarà a la tarda, el programa “Catalunya Opina” per tractar amb els espectadors situacions quotidianes que vivim durant aquests dies de confinament, així com altres temes d’actualitat.

El promotor d’aquesta idea ha estat el Conseller delegat de Canal Català, Nicola Pedrazzoli. La cadena que emetrà des dels estudis que tenen al districte 22@ de Barcelona, arrencarà el dilluns 27 d’abril a les 10 del matí i després de la benvinguda, cada dia tindrem el programa “Sense Control” un magazín presentat per Elena Batista, a les tres de la tarda hi haurà un programa de Zàping, d’aquells de vídeos divertits de les televisions, Sergi Àlex ens oferirà el “Catalunya Opina #Youth” i a les nits “#Queda’tacasaAmbAres“.

El nou canal Teve.cat el podrem veure des del Barcelonès, el Vallès, Osona, Tarragona, Lleida i Girona, però on no arribi també es podrà seguir a la web de teve.cat on emetrà en streaming.


T'agrada? Compartiex-ho!

2

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
4
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
1
Em diverteix
M'agrada M'agrada
10
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
3
m'entristeix
M'interesa M'interesa
1
M'interesa
Em fascina Em fascina
1
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.