Sandro Rosell trenca el seu silenci i carrega contra la jutgessa Lamela.

L’expresident del FC Barcelona ha fet unes declaracions al Mundo Deportivo en les que carrega contra la jutgessa Lamela, instructora del seu cas i pel que va estar quasi dos anys en presó condicional fins que va ser declarat innocent.

Respecte a la magistrada de l’Audiència Nacional Carmen Lamela, diu que tant els seus advocats com ell, estan convençuts que va prevaricar, que no saben per què ho va fer i que no ho va fer sola, afirmant que va tenir una inductora que va ser la fiscal. Acusacions molt greus i que costaran de provar, ja que segons diu Rosell a Mundo Deportivo, “Som conscients que els seus companys jutges la protegiran i serà difícil que la veritat surti a la llum”.

Recordem que Sandro Rosell va estar 21 mesos en presó preventiva a Soto del Real, acusat pel blanqueig de comissions pels drets audiovisuals de 24 partits de futbol de la selecció brasilera. Ni tan sols el van voler traslladar a una presó catalana.

En el judici no es va poder acreditar les acusacions i per tant va ser declarat innocent i posat en llibertat, però no perdona els 21 mesos que va estar tancat i separat de la seva família, durant els quals la seva filla va complir la majoria d’edat.

També ha volgut parlar d’altres temes d’actualitat, com tota la polèmica al voltant de Bartomeu del que diu “En ‘Barto‘ és molt més fort del que la gent pensa”. Continuant amb temes del Barça també diu que no pensa tornar-se a presentar a la presidència o que tornaria a fitxar a Neymar, però amb un contracte lligat als resultats i al seu comportament en el club.

Tags: Bartomeu, Lamela, Sandro Rosell

Notícies semblants: