Detenen a l’alcalde de Badalona  per atemptat contra a l’autoritat i presumpta conducció sota els efectes de l’alcohol.

Àlex Pastor, l’alcalde del PSC de Badalona va estar detingut ahir, al voltant de les 10 de la nit a l’eixample de Barcelona per agredir als agents que estaven fent un control policial.

Els agents van aturar el vehicle al carrer Consell de Cent en observar que circulava de forma estranya, fent esses. Un cop detingut, els agents van veure que presentava evidents símptomes d’embriaguesa, li van demanar que fes la prova d’alcoholèmia i es va negar.

La reacció de l’alcalde va ser agredir els agents, segons alguns testimonis es resistia mentre cridava “soy el alcalde de Badalona”, segons afirma aquest matí RAC1, va arribar a fer alguna mossegada als agents i donava cops i puntades de peu a tot el que s’acostava.

Més enllà de saber si s’havia saltat el confinament, potser la visita a Barcelona estava justificada, els Mossos d’Esquadra el van detenir per atemptat contra a l’autoritat i presumpta conducció sota els efectes de l’alcohol. Va ser conduït a la Comissaria dels Mossos d’Esquadra de Les Corts on ha passat la nit.

El PSC ha reaccionat ràpidament enviant un comunicat en el qual el suspenen de militància i demanen la dimissió d’Àlex Pastor de tots els càrrecs públics, entre ells l’alcaldia de Badalona.

L’oposició també ha fet piulades a Twitter demanant la dimissió i aquest matí Xavier Garcia Albiol, ha afirmat a RAC1 que si no dimiteix el que hauran de fer és presentar una moció de censura, qui també ha dit que ja fa temps que en el consistori se sabia el problema que té Àlex Pastor amb l’alcohol.

 

Tags: Alcalde Badalona

Notícies semblants: