La crisi del Coronavirus fa canviar la causa de la Marató de TV3

La crisi del Coronavirus ha fet canviar la finalitat de la Marató de TV3 i Catalunya Ràdio d’aquest any, la causa que estava prevista eren les malalties mentals com depressió, l’ansietat, l’esquizofrènia, etc., que afecten un 25% de la població mundial.

El Patronat de la Fundació La Marató de TV3, davant la situació que estem patint a causa del Coronavirus, ha decidit canviar la causa, ja que en aquests moments la prioritat és recaptar diners per la investigació de la Covid-19 per tal de trobar un tractament adient i la vacuna com més aviat millor.

Per tant tots els diners recaptats en la Marató de TV3 l’any 2020, aniran destinats a la Covid-19 i la dedicada a les malalties mentals es trasllada a l’any vinent. 

D’ençà de la primera Marató celebrada l’any 1992, dedicada a la leucèmia, gràcies a la solidaritat de la ciutadania, s’han recaptat quasi 200 milions d’euros, per finançar 872 projectes de recerca. Esperem que aquest any batem tots els rècords de recaptació per combatre el Coronavirus com més aviat millor, encara que a conseqüència de la crisi econòmica que també ha causat la pandèmia, moltes famílies que sempre col·laboraven, aquest any potser no ho podran fer.

Tags: Marató TV3 2020

Notícies semblants: