El Bages és un Clam, ens ofereix un vídeo fet amb imatges de Montserrat des del Confinament.

Per iniciativa de la plataforma el Bages és un Clam, formada per 96 entitats, s’ha pogut editar un vídeo amb imatges de la muntanya màgica, la nostra Muntanya de Montserrat, amb fotos fetes des del confinament.

Fa uns dies van començar a demanar fotografies de Montserrat amb una sola condició, que fossin fetes des de casa, així que els que tenen el privilegi de viure a prop i veure des de les seves finestres la muntanya més emblemàtica de Catalunya, van començar a enviar-les i avui han publicat el vídeo amb les imatges rebudes.

Foto: Twitter #CompartimMontserrat

Com diuen en la publicació, aquest vídeo serà “Per a les Montses, les Montserrats, les Muntsesles Rats… Per a tothom que estima aquesta muntanya única!” Avui, diada de la Mare de Déu de Montserrat el Bages és un Clam, ens acosta la Muntanya de la Moreneta a les nostres cases.

En total han rebut més de 1.100 fotografies i encara que el dissabte es tancava el termini d’enviament, per tal de tenir temps per editar el vídeo per publicar-ho avui, ahir encara continuaven rebent imatges.

La plataforma el Bages és un Clam, amb iniciatives com aquesta o com la que fa dies van impulsar de cantar des dels balcons, pretenen que tots tinguem un confinament una mica més agradable i suportable.

Contemplem Montserrat – #CompartimMontserrat

Tags: #CompartimMonserrat

Notícies semblants: