La Cerdanya comença la setmana sense cap ingressat a l’Hospital per la Covid-19

Bones notícies per a la comarca de la Cerdanya, segons informa Regió7, la comarca pirenaica ha començat la setmana sense cap persona ingressada a l’Hospital a causa del Coronavirus. 

L’Hospital de la Cerdanya, el primer centre de salut transfronterer d’Europa, ja fa tres dies que no té a les seves instal·lacions cap malalt de la Covid-19. Des del principi de la pandèmia  han tingut un total de 48 casos positius amb tan sols una mort.

Veient aquesta tendència a la baixa que s’ha anat produint en les darreres setmanes, sembla que la gent de Cerdanya han fet un bon confinament, però encara que són bones notícies els sanitaris de l’Hospital de Cerdanya demana a la ciutadania que no es relaxi i menys ara que comencen a sortir al carrer els nens i nenes.

Les bones notícies de l’Hospital també s’han produït a les dues residències de gent gran que té la comarca, la de Puigcerdà i la de Bellver de Cerdanya, on tenen unes mesures de seguretat excepcionals per tractar i aïllar els casos de Coronavirus.

A Catalunya hi ha vuit comarques que des de l’inici de la pandèmia han registrat menys de 50 casos positius, són: Terra Alta amb 7, Priorat amb 10, Pallars Sobirà amb 15, Ribera d’Ebre amb 22, Solsonès amb 26, Baixa Cerdanya 41, Conca de Barberà 43 i Montsià 44.

Tags: Cerdanya, Coronavirus - Covid-19

Notícies semblants: