Santi Millán confessa en una entrevista a Mundo Deportivo que el seu pare ha mort de Coronavirus

El popular actor, humorista i presentador de televisió, Santi Millán en una entrevista concedida a Mundo Deportivo parlant sobre com porta el confinament i els seus projectes professionals, ha fet públic que el seu pare va morir fa poques setmanes a causa de la Covid-19, amb 81 anys.

Pel que fa al confinament diu que ho porta realment bé, encara que només sigui per poder aixecar-se i no haver de pensar en les mil coses que havia de fer cada dia. És molt casolà, té un pis ampli amb una bona terrassa i aparells per fer esport, així que l’únic que troba a faltar és el contacte amb la gent.

En la mateixa entrevista parla de la relació que tenim amb la mort, pensa que en la nostra cultura li donem l’esquena a la mort, com si no hagués d’arribar mai i si una cosa certa hi ha en aquesta vida, és la mort. Pensar en la mort diu que és gaudir més de la vida.

Respecte a projectes professionals, actualment està fent amb un company un programa que s’emet a través de les xarxes, cada nit a les 11.59 en el seu perfil fan una hora de directe per entretenir a la gent, en el que expliquen una història i la gent ha d’esbrinar si és certa o mentida.

Quan es va començar a dir que ens hauríem de quedar a casa per causa del Coronavirus, va anar a una botiga i va comprar dos Lego enormes, pels seus dos fills, però sempre acaba muntant-los ell.

Tags: Coronavirus - Covid-19, Santi Millán

Notícies semblants: