Les Festes de Gràcia continuen en peu i ja tenim el cartell

En aquests dies en què tot són suspensions o ajornaments de festes com la Patum, o esdeveniments esportius, per fi tenim una bona notícia, la Festa Major de Gràcia continua en peu, encara que s’haurà d’adaptar a les circumstàncies actuals.

Sens dubte la Festa Major de Gràcia és una de les més populars de la ciutat de Barcelona, una setmana de rauxa i disbauxa que aquest any haurem de deixar enrere per tenir una festa més tranquil·la i familiar.

La Fundació Festa Major de Gràcia ja ha publicat el cartell, obra de l’il·lustrador i dissenyador Sergi Solans. En principi i fins a veure com evoluciona la pandèmia de la Covid-19, els organitzadors continuen amb la idea de no suspendre ni ajornar la festa que se celebrarà entre el 15 i el 21 d’agost.

Foto: Fundació Festa Major de Gràcia

Aquest estiu Barcelona no rebrà tants turistes com els que arriben cada any, per això la Festa Major de Gràcia recuperarà l’esperit més familiar dels seus inicis. El més complicat és veure com es poden fer els concerts que segur hauran de tenir unes mesures de seguretat excepcionals, per evitar el contagi per Coronavirus.

Pel que fa als guarniments, el tema no és tan complicat, ja que en últim extrem es pot fer des dels balcons. Esperem que tot evolucioni de forma favorable i puguem gaudir d’una de les festes més tradicionals de Barcelona i Catalunya.

Tags: Festa Major de Gràcia

Notícies semblants: