Us imagineu les platges i els restaurants amb mampares? 


0
Recreació a les platges italianes – Foto: Nuova Neon Grou 2

Ara que s’acosta el bon temps, molts de nosaltres ja ens estem preguntant si podrem anar a la platja aquest estiu i en quines condicions.  Italia que va una mica més avançada que nosaltres en el desconfinament, ja està recopilant idees per garantir la seguretat a les platges italianes.

Una empresa de Mòdena, va presentar unes pantalles protectores de metacrilat per separar les famílies a les platges. El disseny és com una mena de caixes, com si fossin habitacions, amb les parets transparents i perfils d’alumini, amb una superfície de 18 m² i una obertura per entrar d’1,5 metres.

Foto: Nuova Neon Group 2

Aquest cap de setmana passat van fer la presentació amb una recreació feta a les platges de la Riviera Romagnola, a la costa de Rimini i San Marino.

Aquest estiu en què no podrem fer grans viatges i haurem de redescobrir el nostre país, val més que ens anem fent la idea que serà l’estiu del distanciament, l’estiu de les mampares. A més de les platges, el gremi de restauració també està començant a preparar-se per quan puguin obrir instal·lant mampares de separació a les taules dels bars i restaurants.

Molt es parla de tornar a la normalitat, però la normalitat que teníem fins ara trigarà molt temps a tornar, si és que torna algun dia, ens haurem d’acostumar a una nova forma de vida, esperem que de tot això aprenguem alguna cosa.

El nostre planeta ja feia temps que ens estava avisant que havíem de parar, i encara que ens està sortint molt car, el Coronavirus ha aconseguit aturar-nos de cop, esperem que serveixi per millorar alguna cosa.


T'agrada? Compartiex-ho!

0

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
0
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
2
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
3
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
1
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.