Màrius Carol podria formar part d’una candidatura a la Presidència del Barça

Segons ha informat la Cadena Ser, Màrius Carol, expresident de La Vanguardia i actual conseller editorial del Grup Godó, podria presentar-se a les pròximes eleccions del Barça, previstes per l’estiu de l’any vinent.

Segons informació de la citada cadena de ràdio, Màrius Carol encara no ho ha fet públic ni a qui donarà suport, però el que sí que saben és que no formarà part de l’única candidatura confirmada fins ara que és la de Víctor Font, ni a les possibles candidatures de Joan Laporta, Agustí Benedito ni la de Toni Freixa.

Si la notícia es confirma i la candidatura de la qual formi part Màrius Carol guanya les eleccions, l’unionisme entrarà al Barça i potser ja no veurem mai més cap pancarta de suport als presos polítics catalans i probablement tampoc cap estelada.

La cadena radiofònica ho ha fet públic en el seu programa La Llotja del Què t’hi Jugues.

Tags: BARÇA, Màrius Carol

Notícies semblants: