Màrius Carol podria formar part d’una candidatura a la Presidència del Barça


0

Segons ha informat la Cadena Ser, Màrius Carol, expresident de La Vanguardia i actual conseller editorial del Grup Godó, podria presentar-se a les pròximes eleccions del Barça, previstes per l’estiu de l’any vinent.

Segons informació de la citada cadena de ràdio, Màrius Carol encara no ho ha fet públic ni a qui donarà suport, però el que sí que saben és que no formarà part de l’única candidatura confirmada fins ara que és la de Víctor Font, ni a les possibles candidatures de Joan Laporta, Agustí Benedito ni la de Toni Freixa.

Si la notícia es confirma i la candidatura de la qual formi part Màrius Carol guanya les eleccions, l’unionisme entrarà al Barça i potser ja no veurem mai més cap pancarta de suport als presos polítics catalans i probablement tampoc cap estelada.

La cadena radiofònica ho ha fet públic en el seu programa La Llotja del Què t’hi Jugues.


T'agrada? Compartiex-ho!

0

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
0
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.