Txarango i Sopa de Cabra, entre altres, no participaran en el concert “Barcelona, ens en sortirem” pel seu elevat cost. 

Txarango

Txarango i Sopa de Cabra han rebutjat participar en el concert que es farà el dia 9 de maig, organitzat per l’Ajuntament de Barcelona i produït pel Terrat, amb el lema “Barcelona, ens en sortirem”. Altres artistes o grups com els Catarres, Stay Homas, Clara Peya, Austin, Lildami, Suu, també s’han unit a la protesta.

El motiu perquè els dos grups s’han negat a participar, és l’elevat cost que representa, que el consistori barceloní xifra en 200.000 € i que són imprescindibles per pagar les despeses tècniques de les dues productores encarregades de la gravació del concert, així com els catxes dels artistes.

Durant el concert que porta per títol “Barcelona ens en sortirem”, podrem veure imatges de la Ciutat Comtal gravades amb drons encadenades amb les actuacions dels artistes i grups musicals. La presentació estarà a càrrec d’Andreu Buenafuente i Clara Segura.

Txarango i Sopa de Cabra han rebutjat participar, ja que creuen que en aquests moments, aquests diners es podien dedicar a iniciatives més necessàries.

Els que sí que han anunciat la seva participació són: Joan Manuel Serrat, Sílvia Pérez Cruz, Manolo García, Marina Rossell, Maria del Mar Bonet, Antonio Orozco, Amaya, Roba Estesa, Sidonie, El Niño de la Hipoteca, Dorian, Joan Dausà, Koers, i Coque Malla i Leiva.

Com no podrem escoltar a Txarango ni a Sopa de Cabra, us deixem amb dues cançons, d’aquests dos grups del nostre país.

Lletra i Videoclip de la cançó dels Sopa de Cabra – Camins

Lletra i Videoclip de la Cançó dels Txarango – Tanca els ulls

Tags: Sopa de Cabra, Txarango

Notícies semblants: