Tropics de Lloret la primera discoteca de Catalunya a rebre el distintiu “Sanitized Venue”, lloc desinfectat.

La discoteca Tropics de Lloret de Mar s’està preparant per quan els locals d’oci nocturn puguin tornar a obrir i ja ha anunciat les mesures que prendran per garantir que no hi hagi contagi per Coronavirus. És per això que ha rebut el distintiu “Sanitized venue que atorga l’Associació Internacional d’Oci Nocturn.

És el primer local de tota Catalunya a rebre aquest distintiu de “lloc desinfectat” i ha estat gràcies a les mesures que es prendran. Es desinfectarà el local amb una solució química per mitjà de nebulització, disposarà de dispensadors de gel hidroalcohòlic, es mesurarà la temperatura dels clients i els treballadors, que rebran una formació especifica, hauran de portar mascaretes. També s’oferiran guants i mascaretes als clients que ho demanin.

Per tot el local es distribuiran cartells amb les mesures de seguretat recomanades per evitar el contagi de la Covid-19.

El distintiu es va presentar a l’Organització Mundial de Turisme de les Nacions Unides (UNWTO) i des de l’Associació Internacional de l’Oci Nocturn es va demanar que s’implementi a tots els estats membres.

Compta amb el suport de l’Associació d’Oci Nocturn d’Itàlia (SilbFipe), l’espanyola Spain Nightlife i l’Associació d’Oci Nocturn de Colòmbia (Asobares Colòmbia).

L’any passat, Tropics de Lloret, va està declarada la 78a millor discoteca del món.

Tags: Coronavirus - Covid-19, Discoteca, Lloret, Tropics

Notícies semblants: