Sandro Rosell votaria SÍ en un referèndum d’Independència, però si guanya el SÍ, marxaria de Catalunya

Aquesta nit el programa de Jordi Évole a la Sexta, ens ofereix una entrevista a Sandro Rosell, l’expresident del Barça que va estar quasi dos anys a presó preventiva, acusat de blanqueig de comissions pels drets audiovisuals de 24 partits de futbol de la selecció brasilera. Dos anys després va ser declarat innocent, però qui li tornarà els 643 dies que va passar a Soto del Real?

Ens han sorprès unes declaracions que ha fet en l’entrevista i que el programa Lo de Évole ha publicat un avançament a Twitter.

Quan en Jordi li pregunta si és independentista, Sandro contesta: “no sé dímelo tu”, diu que en un referèndum d’Independència de Catalunya, votaria Sí, però si guanya el Sí, marxaria de Catalunya, escolteu les seves paraules.

No sabem exactament que vol dir en Sandro amb aquestes afirmacions. En l’entrevista també parla de la seva detenció, que creu va ser tota una conspiració contra ell per ser president del Barça. Diu que abans de ser dirigent del club blaugrana no havia tingut cap inspecció de l’Agència Tributària, des d’aquell moment fins ara ha tingut 72 intervencions.

No us perdeu l’entrevista a Sandro Rosell en Lo de Évole, aquesta nit a les 21:25 hores.

Tags: Évole, Sandro Rosell

Notícies semblants: