Tres veïns de Reus i un de València, morts en accident aeri a Bolívia

Tres veïns de Reus i un de València van resultar morts el passat dissabte en un accident d’avioneta a Bolívia. Els residents a Reus són Francisco Gallego González, la seva parella Dely Salvatierra i la cosina d’aquesta, Yandira Velarde, que tornaven de vacances.

La víctima de València és Alba Aparicio, que estava en un voluntariat de Psicòlogues i Psicòlegs Sense Fronteres.

Tots quatre viatjaven fins a l’aeroport de Santa Cruz a Bolívia per ser repatriats en un vol del govern de l’Estat. L’avioneta ha donat l’alarma al poc d’enlairar-se, tenien algun problema i tornaven enrere, però no han pogut arribar a aterrar i s’ha estavellat a prop de Trinidad.

L’alcalde de Reus, Carles Pellicer, s’ha posat en contacte amb els familiars que viuen a la ciutat per donar-los el condol i per posar-se a la seva disposició per si necessiten ajuda.

Tags: Accident, Avioneta

Notícies semblants: