Tres veïns de Reus i un de València, morts en accident aeri a Bolívia


0

Tres veïns de Reus i un de València van resultar morts el passat dissabte en un accident d’avioneta a Bolívia. Els residents a Reus són Francisco Gallego González, la seva parella Dely Salvatierra i la cosina d’aquesta, Yandira Velarde, que tornaven de vacances.

La víctima de València és Alba Aparicio, que estava en un voluntariat de Psicòlogues i Psicòlegs Sense Fronteres.

Tots quatre viatjaven fins a l’aeroport de Santa Cruz a Bolívia per ser repatriats en un vol del govern de l’Estat. L’avioneta ha donat l’alarma al poc d’enlairar-se, tenien algun problema i tornaven enrere, però no han pogut arribar a aterrar i s’ha estavellat a prop de Trinidad.

L’alcalde de Reus, Carles Pellicer, s’ha posat en contacte amb els familiars que viuen a la ciutat per donar-los el condol i per posar-se a la seva disposició per si necessiten ajuda.


T'agrada? Compartiex-ho!

0

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
0
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
1
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.