Una iniciativa solidària per fer front a la situació que estem vivint.

Moltes són les iniciatives solidàries que han sorgit aquests darrers dies a causa de la crisi sanitària de la Covid-19. Avui us volem presentar una que ens sembla molt útil en aquests moments, una web pensada perquè a ningú li falti res.

El creador ha estat David Solsona de CEO ITsHappy i ens la defineix així:

ITsHappy com a tal és un ecosistema pensat per la gestió del lleure personal, des dels desitjos, passant per les celebracions i qualsevol cosa que sigui per passar-t’ho bé.

ITsHappy Solidary és l’adaptació orientada a què a ningú li falti res, sobretot bàsic. A raó de la COVID19, vam reprendre aquest projecte i per sort, tota la part de serveis l’hem pogut reutilitzar fent petits canvis. Un símil, seria un Wallapop sense intercanvi de diners.

Una de les necessitats que ens van fer arribar és que hi havia molts voluntaris però era complicat gestionar-los. Amb la idea de trobar una solució, vam crear una semibotiga en línia en la qual es van penjant les llistes del que es necessita i els voluntaris s’encarreguen de la preparació i entrega a la persona que ho necessita.

Per posar un exemple, la gent gran que en aquests moments no és recomanable que surtin a comprar, qualsevol familiar pot penjar la llista de les seves necessitats i un voluntari els hi portarà a casa.

A més, qualsevol empresa o col·lectiu que pugui proveir aquestes necessitats, poden interactuar per fer-ho saber, o al revés, qualsevol empresa o col·lectiu que té material per ajudar, pot publicar-ho per fer-ho saber.

En aquest enllaç podreu veure el vídeo explicatiu de com funciona ITsHappy Solidary

El sistema està pensat per a tothom, des d’un particular, una petita entitat o associació fins a una gran ONG i també per al petit comerç local, que poden fer una llista amb els productes que ofereixen.  Aquí podreu veure l’adaptació al comerç  ITsHappy Solidary Wall Marketplace 

Per acabar en David Solsona diu:

“Quina seria la màxima satisfacció per part nostre?, òbviament que no l’haguéssim tingut de fer, però com que creiem en què les coses seran complicades, que pugui servir per facilitar, gràcies a la tecnologia, la feina dels voluntaris i, tenint en compte que molts cops es queixen de la dificultat de trobar-ne de nous, posar una eina, el més atractiu possible, de forma que en comptes d’estar mirant un Instagram, pugui veure i interactuar amb ITsHappy Solidary, per ajudar a qui ho necessita”.

Aquesta web ha estat creada per entitats sense cap ànim de lucre, és totalment gratuïta, simplement ha sorgit per ajudar. Si considereu que pot ser d’utilitat per a vosaltres, per la vostra família, comerç, entitat o associació, podeu entrar a l’aplicatiu ITsHappy, o contactar amb en David Solsona en el següent correu electrònic: david.solsona@itshappy.com 

Tags: Coronavirus - Covid-19

Notícies semblants: