A partir de demà obren les platges de Barcelona, però tan sols per fer esport


L’Ajuntament de Barcelona ha decidit que a partir de demà obrirà al públic les nou platges de la ciutat, però tan sols per fer esport i dins l’horari establert per aquesta pràctica. Cada platja tindrà dos accessos que controlarà la Guàrdia Urbana.

De 6:00 a 10:00 del matí i es podrà fer esport a la sorra, nedar, però sempre de forma individual. Queda prohibit fer passejades, estirar-se a la sorra a prendre el sol i no hi haurà socorristes, motiu pel qual es demana la màxima responsabilitat en endinsar-se a l’aigua. En cas d’emergència s’haurà de seguir el procés habitual, trucar al 112.

De 20:00 a 23:00 seran els esportistes federats els que disposaran d’un punt d’entrada a la platja del Bogatell per fer els seus exercicis d’entrenament.

Per garantir la seguretat es demana mantenir la distància de dos metres i estaran tancats els lavabos, dutxes i zones de jocs infantils.

Demà també s’obriran sis parcs de la zona de Montjuïc per a la pràctica de l’esport.


T'agrada? Compartiex-ho!

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
0
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.