El Ministre socialista de Sanitat no comparteix la declaració de persones non grates, que ha fet aquest matí l’alcalde també socialista de Sant Andreu de la Barca.

Després de la declaració que ha fet aquest matí l’alcalde socialista de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca, de declarar persones non grates a la Consellera de Salut, al director del Servei Català de Salut i al responsable de la zona de Servei Català de Salut, el Ministre de Sanitat, Salvador Illa, també socialista ha afirmat que no comparteix la declaració feta aquest matí.

Un cop conegudes les declaracions de l’alcalde de Sant Andreu de la Barca, el diputat d’ERC, Gabriel Rufián li ha preguntat al Ministre Salvador Illa, durant el transcurs d’una comissió en el Congrés dels Diputats, la seva opinió al respecte.

Sembla que en el món socialista també es produeixen discrepàncies i Salvador Illa, socialista com l’alcalde Enric Llorca, ha respost a Rufián amb aquestes paraules:

“No lo comparto y lo digo con toda claridad para que se entienda: no comparto declarar persona non grata a una responsable sanitaria“.

Illa creu que es pot discrepar políticament d’una persona a un altre, però mai ha estat partidari de declarar persona non grata a ningú.

Escolteu la seva resposta del Ministre socialista Salvador Illa.

Tags: Sant Andreu de la Barca

Notícies semblants: