El xef català Jordi Cruz veu una falta de respecte en el plat presentat per Saray a Masterchef 8

“Un pájaro muerto en lo alto de un plato” de Saray

Si fa cinc anys ens pensàvem que ningú superaria el plat presentat per un concursant al qual va titular, “León come gamba”, aquesta setmana Saray ens va sorprendre amb una perdiu morta, amb les seves plomes i sense cuinar, en un plat titulat “Un pájaro muerto en lo alto de un plato“.

Saray es va negar a desplomar l’au i cuinar-la, cosa que Jordi Cruz, com la resta del jurat van considerar una falta de respecte cap a ells i a la resta de concursants. El català li va dedicar aquestes paraules, abans de ser expulsada del programa:

“T’ho has pres a conya, t’has rigut dels teus companys que sí que han treballat i d’aquest jurat. Si et sembla tan injust, has de donar la volta i marxar. Després del que acabes de fer i dir jo no tinc res més a afegir-hi”. 

El “León come gamba” era un plat de principiant, infantil, força curiós, però en cap moment va ser considerat com una falta de respecte com la que ha tingut Saray aquesta setmana en l’edició de Masterchef 8. Jutgeu vosaltres mateixos.

“León come gamba”

El plat “Un pájaro muerto en lo alto de un plato“, s’ha convertit en una de les notícies més comentades a les xarxes socials aquests darrers dies.

 

Tags: Masterchef

Notícies semblants: