Lloret de Mar dividirà les seves platges en tres zones: famílies, adults i gent gran.

Segons ha anunciat el seu alcalde, Jaume Dulsat, aquest estiu les dues platges grans de Lloret de Mar, que s’estenen al llarg de més de dos quilòmetres, es veuran dividides en tres sectors segons el col·lectiu de gent que pugui accedir a elles: zona per a famílies amb infants, zona d’adults i una zona exclusiva per la gent gran. Totes elles amb un aforament limitat que encara està per definir.

Aquesta divisió es farà a les platges de Lloret i la de Fenals, disposaran d’un servei de vigilància de 35 persones, que controlaran l’accés a cada zona i l’aforament. La resta de zones de platja no estaran dividides, però si es controlarà l’aforament.

La zona destinada a la gent gran, és la més propera a la zona de passarel·les per facilitar l’accés i disposarà de servei d’assistència en el bany, però s’haurà de fer la reserva amb antelació. Podran accedir les persones més grans de seixanta-cinc anys.

La zona de famílies on s’haurà de mantenir una distància de seguretat, tant a la sorra com dins l’aigua, disposarà d’una zona de jocs infantils on es reforçarà el servei de neteja.

Els bars de platja, “chiringuitos“, estaran oberts i les embarcacions d’esbarjo com els patins només es podran llogar per famílies o persones que convisquin i seran desinfectats després de cada servei.

Lloret de Mar té poc més de 38.000 habitants, però durant els mesos d’estiu pot rebre més d’un milió de turistes, sent la principal font d’ingressos de l’economia de la ciutat, el bressol del turisme estranger de Catalunya.

Tags: Lloret de Mar

Notícies semblants: