Comença la setmana de Girona sense Temps de Flors.

Com cada any des de 1954, a principis de maig se celebra Girona Temps de Flors, avui mateix estava prevista la inauguració de la 65a edició, però a causa del Coronavirus, la ciutat dels quatre rius ha despertat sense flors.

Avui la gran escalinata de la Catedral seria una catifa de flors, patis, jardins i fins i tot els rius estarien plens de color a primavera. Els carrers s’omplirien de gent d’arreu de Catalunya per visitar aquesta mostra floral que ens recorda que el mes de maig és el mes de les flors.

El barri vell de la ciutat de Girona, el call jueu o la muralla desperten més buits que mai, tan sols algun veí fent esport o anant a comprar. Les associacions de veïns han fet una crida perquè els gironins i gironines engalanin els seus balcons amb flors, durant els dies de la que hagués estat la 65a edició, del 9 al 17 de maig.

Us deixem amb un recull de fotografies d’altres edicions, confiant que l’any vinent puguem gaudir de Girona Temps de Flors amb plena normalitat.

Tags: Girona Temps de Flors

Notícies semblants: