La primera Cervesa verda d’Oliva del món neix al Pallars Jussà.


-2
3 shares, -2 points

De la mà de l’Ivan Caelles Colomés fill de productors d’olives de muntanya i moliners de la Vall de Barcedana, al Pallars Jussà, ha nascut la primera Cervesa verda d’Oliva del món. L’Ivan, enginyer agrònom ha volgut unir en un producte les olives, amb el seu valor organolèptic i la cervesa.

L’Ivan i el seu equip, seguint la tradició familiar, fa dos anys que comercialitza l’oli d’oliva verge extra de muntanya Erm i ara han volgut fer un pas endavant amb la creació d’aquesta cervesa, amb aquest to verd i l’aroma de les olives. 

Està elaborada seguint l’estil Bohemian Pilsner, originari de la regió de Bohèmia de l’antic Imperi Austrohongarès, l’actual Txèquia. Amb un 5% d’alcohol i apta per a celíacs, ja que no conté gluten.

L’Oliba Green Beer, que és com l’han batejada tenia previst el llançament al mercat en aquests dies, però a conseqüència del confinament per causa del Coronavirus, es farà telemàticament, probablement aquest diumenge 10 de maig.

La comercialització es fa en ampolles de 33 cl, una edició limitada de 75 cl i dispensadors per a festes, fires o per l’hostaleria.

En el procés de comercialització, col·laboren amb la Fundació Ilersis, que treballa per la integració sociolaboral de les persones amb discapacitat intel·lectual o en risc d’exclusió social. Persones amb aquesta situació s’encarreguen de l’embalatge de l’Oliva Green Beer i de l’etiquetatge que d’acord amb l’ONCE també està en braille, per les persones amb discapacitat visual.

Una nova cervesa artesana catalana, elaborada amb productes 100% naturals i compromesa amb la responsabilitat social ha sortit al mercat. 


T'agrada? Compartiex-ho!

-2
3 shares, -2 points

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
2
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
2
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
1
m'entristeix
M'interesa M'interesa
2
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.