“Tornarem” – El missatge d’ànim de les Colles Castelleres internacionals 


0

Les Colles Castelleres internacionals han volgut enviar un missatge d’ànim cap al món casteller, un missatge de força en aquests moments de crisi a causa de la Covid-19.

Onze Colles Castelleres d’arreu del món, han fet un vídeo des del confinament, amb el títol “Tornarem”. Les colles participants han estat la d’Edimburg, Castellers de Sidney, els Koales de Melbourne, els Castellers de Berlin, els Castellers of London, els Xiquets de Copenhagen, els Castellers de París, els Castellers d’Andorra, la Colla Castellera de Madrid, els Castellers de Montréal i els Castellers de lo Prado.

No sabem quan podrem tornar a sentir les expressions 3 de 9, amb folre i manilles o el 10 de 8 que van aconseguir els Castellers de Vilafranca la passada temporada. De moment ens haurem de conformar amb “Tornarem”.


T'agrada? Compartiex-ho!

0

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
1
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.