“Tornarem” – El missatge d’ànim de les Colles Castelleres internacionals 

Les Colles Castelleres internacionals han volgut enviar un missatge d’ànim cap al món casteller, un missatge de força en aquests moments de crisi a causa de la Covid-19.

Onze Colles Castelleres d’arreu del món, han fet un vídeo des del confinament, amb el títol “Tornarem”. Les colles participants han estat la d’Edimburg, Castellers de Sidney, els Koales de Melbourne, els Castellers de Berlin, els Castellers of London, els Xiquets de Copenhagen, els Castellers de París, els Castellers d’Andorra, la Colla Castellera de Madrid, els Castellers de Montréal i els Castellers de lo Prado.

No sabem quan podrem tornar a sentir les expressions 3 de 9, amb folre i manilles o el 10 de 8 que van aconseguir els Castellers de Vilafranca la passada temporada. De moment ens haurem de conformar amb “Tornarem”.

Tags: Castellers

Notícies semblants: