El peatge del Túnel del Cadí serà gratuït el cap de setmana del 6 i 7 de juny.

Empreses ceretanes han posat en marxa la campanya “Welcome Summer per reactivar el turisme i l’activitat econòmica de la comarca. Més de 100 empreses de la Cerdanya assumiran el cost del peatge del Túnel del Cadí dels seus clients, durant el primer cap de setmana de juny.

Les persones que comprin, consumeixin, s’allotgin o gaudeixin de qualsevol servei en els establiments adherits a la campanya i que presentin el tiquet del peatge, se’ls retornarà el seu import. 

És una iniciativa per beneficiar als visitants o habitants de segones residències, però també hi ha una opció solidària de la qual es beneficiaran els residents de la Cerdanya. Al visitant se li oferirà la possibilitat de renunciar a l’import del peatge i aquest es destinarà a fer una donació a la Fundació Hospital de Puigcerdà.

L’associació Empresariat Cerdanya, creada recentment, recorda que reactivar el sector turístic, principal font d’ingressos de la comarca, és cabdal per la seva subsistència.

En principi s’ha fixat aquesta data del 6 i 7 de juny, encara que en funció de com vagi evolucionant la crisi a causa de la Covid-19, podria variar. Si les autoritats no ho veuen convenient, s’ajornarà a l’últim cap de setmana de juny.

Vista d’Alp des de l’Estació
Tags: Túnel del Cadí

Notícies semblants: